fbpx
Tina Kaplani

Tina Kaplani

Glavni urednik

Magistrirala Ekonomiju i menadžment umetnosti i kutlurnih aktivnosti na Ca’ Foscari univerzitetu u Veneciji, a osnovne studije Čuvanja kulturnog nasleđa završila na Bolonjskom univerzitetu. Radi kao Regionalni marketing koordinator za fintek Digital Finance International.

Nikola Ivanović

Nikola Ivanović

Autor

Student istorije umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Zainteresovan za modernu umetnost, dizajn i popularnu kulturu. Pozorište je njegov omiljeni muzej.

Anita Radeta

Anita Radeta

Autor

Pripravnik i saradnik za društvene mreže Prirodnjačkog muzeja u Beogradu. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Master završila na Fakultetu organizacionih nauka, odsek Upravljanje projektima.

Slađana Savić

Slađana Savić

Autor

Doktorantkinja Hemijskog fakulteta u Beogradu. Učesnica studentske akcije „Otvorene laboratorije“, gde subotom vodi posetioce kroz Zbirku velikana srpske hemije na Hemijskom fakultetu. Smatra da je muzej pravo mesto da učenje o prošlosti i o svom mestu u svetu. Piše za studentski časopis „Pozitron“, bavi se savremenim plesom i vozi bicikl kad vreme to dozvoli.

Ema Kaplani

Ema Kaplani

Saradnik za društvene mreže

Studentkinja Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, na putu da postane uspešni menadžer. Godinu dana pohadjala Školu umetnosti u SAD kao A-smyle stipendista. Učestvuje u FLEX aliumni projektima, organizuje radionice, putuje, bavi se plesom i pozorištem. Voli umetnost i muzeje.

Ana Knežević

Ana Knežević

Autor

Istoričarka umetnosti, trenutno kustoskinja Muzeja afričke umetnosti u Beogradu. Osnovne i master studije završila na Odeljenju za istoriju umetosti Filozofskog fakulteta u Beogradu. Interesovanja: istorija istorije umetnosti, teorije umetnosti, muzeologija, studije kulture i medija, savremeno doba, italijanski jezik.

Jana Šoć

Jana Šoć

Saradnik za društvene mreže

Student master studija na Filoloskom fakultetu, smer srpska književnost. Često kaže: “Kroz ljubav prema knjigama se razvija i ljubav prema svakom vidu umetnosti.” Ljubav prema muzejima stekla je tokom svojih putovanja na kojima su je posebno oduševili muzeji u Londonu i Amsterdamu, i Filadelfiji u Americi. U budućnosti želi da se bavi digitalnim marketingom i pisanjem.

Podeli