Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Radionica “PODSETNIK ZA SREĆU” i stručno vođenje kroz postavku muzeja

17.03.-12:00 - 18:00

muzejirade_podsetnikzasrecu

U subotu, 17. mart u 12 časova organizuje se radionica za mlade “PODSETNIK ZA SREĆU”, namenjena uzrastu od 14 do 18 godina. Kako je broj mesta za radionicu ograničen, molimo sve zainteresovane da se prijave na elektronsku adresu eduka@narodnimuzej.rs

Idući u susret Međunarodnom danu sreće, koji se obeležava svakog 20. marta, pripremili smo prigodnu radionicu “PODSETNIK ZA SREĆU” tokom koje ćemo razgovarati o tome šta je za nas sreća i šta nas u životu čini srećnima. Učesnici radionice napraviće posebne mape “podsetnike za sreću”, koje će ilustrovati crtežima, piktogramima i svojeručnim zapisima na temu sreće. Ova mapa ostaće im kao svojevrsni podsetnik uz pomoć kojeg će sebi i drugima vratiti osmeh na lice u onim danima kada im se bude činilo da ne postoji mnogo razloga za radost. Cilj nam je da kroz druženje u prijatnom okruženju Muzeja Vuka i Dositeja podstaknemo mlade ljude na delovanje, da ih uputimo da razmenjuju iskustva, i što je najvažnije – da ostvarenu sreću ne zadržavaju samo za sebe, nego da je podele sa onima oko sebe.

U subotu, 17. mart u 17 časova organizuje se stručno vođenje kroz stalnu postavku Muzeja Vuka i Dositeja! U terminima za stručno vođenje i za učesnike radionice ulaz u Muzej se ne naplaćuje.

#MuzejVukaiDositeja #NMBgd #MViDovenedelje

Dobro došli!

Podeli

Details

Date:
17.03.
Time:
12:00 - 18:00
Event Categories:
,
Website:
http://bit.ly/2Goy97t

Venue

Muzej Vuka i Dositeja
Gospodar Jevremova 20
Beograd, 11000 Serbia
+ Google Map
Website:
http://www.narodnimuzej.rs/