Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Peta Tržnica ideja

30.03.2018-10:00 - 16:00

muzejirade_ideja5

Muzej grada Beograda od 2011. organizuje manifestaciju „Tržnica ideja” sa ciljem da se uspostavi kontinuirana saradnja između predškolskih ustanova i škola, s jedne i ustanova kulture, s druge strane, koristeći baštinu kao obrazovni resurs a muzeje kao mesta za učenje.

Na ovogodišnjoj „Tržnici ideja”, čiji je domaćin Etnografski muzej u Beogradu, predstaviće se 28 ustanova kulture i organizacija koje se bave edukacijom dece i mladih: Narodni muzej u BeograduMuseum of Contemporary Art, Belgrade (Muzej savremene umetnosti – Beograd),Museum of Applied Arts, Belgrade (Muzej primenjene umetnosti), Muzej vazduhoplovstva-BeogradMuzej Jugoslavije / Museum of Yugoslavia,Muzej grada BeogradaHistorical Museum of Serbia (Istorijski muzej Srbije),Ptt MuzejMuzej afričke umetnosti / The Museum of African ArtMuzej nauke i tehnikePrirodnjački muzej u BeograduEtnografski muzej u Beogradu – Ethnographic Museum in BelgradeNarodni Muzej Kikinda,Galerija slika “Sava Šumanović” u ŠiduZavičajni muzej KnjaževacKulturni centar BeogradaBeogradska TvrdjavaZadužbina Ilije M. Kolarca,Biblioteka grada BeogradaJugoslovenska kinotekaNational Bank of Serbia (Narodna banka Srbije), Zavod za zaštitu spomenika kulture grada BeogradaInstitut français de Serbie/ Francuski institut u SrbijiStudio CentarBAZAARTGrupa 484Radionica Pod Otvorenim Nebom.

Manifestacija „Tržnica ideja” otvorena je i za individualne posete, a ponuda programa odnosi se na uzrast od 3 do 18 godina.

Očekujemo vas na druženju i zajedničkom učenju i odrastanju kroz igru u Etnografskom muzeju u Beogradu u petak, 30. marta 2018, u periodu od 10 do 16 časova. Ulaz je slobodan.

Podeli

Details

Date:
30.03.2018
Time:
10:00 - 16:00
Event Category:
Website:
https://bit.ly/2pQmjLB

Venue

Etnografski muzej u Beogradu
Studentski trg 13
Beograd, 11000 Serbia
+ Google Map
Phone:
011 3281888
Website:
http://www.etnografskimuzej.rs/
Podeli